Beer-pong-bord.dk: Find blandt 28 Produkter | 4 Kategorier | 2 Brands | 13 Forhandlere

Med vennerne til Playa del Ingles - Syv tips til den perfekte drengerøvsferie

Playa del Ingles er en strandområdet i Maspalomas på sydkysten af den populære spanske ferieø Gran Canaria, som ja naturligvis er en del af de Canariske øer i Atlanterhavet Det er et populært ferieområde. Specielt for jer, der ønsker en rigtig drengerøvsferie med alt hvad dette indbærer af sjove ting og aktiviteter. Her følger syv tips til jer der skal på drengerøvsferie på Playa del Ingles på Gran Canaria.

En Delfinsafari er noget særligt

Delfiner er et helt specielt dyr. Omkring havet, altså Alterhavet, lever delfiner og andre hvaler. Og dem kan I komme tæt på via en hvalsafari.  Der sejles typisk ud i en båd med glasbund, så I slipper for at blive våde. Man kan tage ud fra Puerto Rico, øens hovedby, og se hvaler og mange andre dyr i deres naturlig habitat. I kommer helt tæt på også skildpadder og mange andre dyr, uden at blive våde, og kan samtidig nyde noget lækkert at drikke og helt sikkert få en super fed dag. Og så kan I ovenikøbet blive afhentet fra jeres hotel som en del af pakken.

Tæt på vrag med en ubådstur

At være under vandoverfladen i en ubåd er noget helt særligt. Som at blive opslugt af en anden verden og bare lade sig drive med. Det kan I opleve i havet omkring Gran Canaria. I kommer helt tæt på charmen ved havbunden omkring de spanske øer. Ubåden, Golden Shark, har store vinduer, og det er let at følge med i faunaen. På en ubådstur kommer i tæt på skibsvrag og kan følge live omkring dem. Alene manøvren med at komme op og ned er en oplevelse i sig selv. For I kan følge det tæt med TV-skærme og virkelig få alle detaljer med.

Jeep-safari er bare fedt

Det må være noget for alle drengerøve. At tage på safari i jeep. Det kan du på Gran Canaria, og det er bare en fed oplevelse. Safarien foregår mellem bjergene og kaktusserne, og så med udsigt over det smukke Roque Nublo. På vejen vil man også mærke historiens vingesus, når de små landsbyer passeres. Der er masser af seværdigheder, der kan opleves, og så er der naturligvis tid til en kaffepause undervejs. Det er fedt at køre offroad og let at komme afsted for I kan faktisk blive hentet ved jeres hotel.

Gå på vulkaner

En vulkan er noget helt særligt. Også selvom Lomo Quiebre på Gran Canaria ikke er aktiv, så er det en fantastisk oplevelse at tage til toppen af den. I kan vandre gennem naturen omkring Roque Nublo's Rural Park, og ende på toppen af vulkanen, hvor der venter en helt fantastisk panoramaudsigt. Vejen går blandt andet gennem charmerende landsbyer, hvor der blandt andet kan ses traditionelle kanariske hulehuse. I kan udforske landskaber med klippevægge og kløfter, og så ende med lækker lokal mad på sletten af den gamle vulkan. Fed oplevelse.

Kamelridning er bare sjovt

En kamel er for mange et eksotisk dyr. Så en kamelridetur er en sjov og anderledes ting. Det kan I få på Maspalomas-klitterne på Gran Canaria. I kan opleve Gran Canarias ørkenlandskab på en super behagelig måde, og selvfølgelig med følge af guider. Turen var omkring 30 minutter, hvor I får lov til at føle jer som ægte ørkenspejdere.

Fed tur i buggy

En buggy er bare et fedt køretøj. Og at få lov til bare at fyre den af i den åbne vogn er bare en cool ting. Det kan du på Gran Canaria, hvor du i naturparken Fataga kan komme på en 90 km lang buggy-tur. Turen går gennem typiske lokale landsbyer og så er udsigten fantastisk over Ayagaures-dalen. I kan kun blive imponeret af farten og de smukke bjerge.

Få action på en canyoning-tur

Har i brug for action under jeres besøg på Gran Canaria, så er det oplagt at tage en canyoning-tur. Det er muligt at booke jer ind på en 4-timers tur med rappelling, spring og på naturlige glidebaner. I kommer ned i en kløft og gennem vandløb. Fed action og gode oplevelser. Det hele dokumenteres med en billederapport, som let kan deles på sociale medier.
Indholdsfortegnelse
Til Top